CV en Luchtbehandelingdesign radioatorOf u nu interesse heeft in de aanleg van een complete verwarmingsinstallatie, in een gedeeltelijke vervanging van uw installatie of in onderhoud aan uw ketel, wij kunnen dit voor u regelen.

Wij kunnen alle merken voor u installeren.
Wij komen graag bij u langs om te bepalen welk type ketel bij uw situatie past. Daarna ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een offerte.
Tevens is het mogelijk om een service-contract voor uw CV af te sluiten.

Wij werken veelal met flexibele dubbelwandige pijp waardoor er weinig koppelingen verwerkt worden en er in de meeste situaties lange stukken leidingen uit het zicht aangebracht kunnen worden.

Heeft u een bedrijfspand en heeft u een luchtbehandelinginstallatie nodig? ook dit kan Castein bouwpartner voor u verzorgen.
Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken waarbij afzuiging, koelen en verwarmen worden gecombineerd in één systeem waarbij de gebruikerskosten bijzonder vriendelijk zijn en veelal een enorme besparing op de maandelijkse kosten voor de eindgebruiker opleveren.

Energiezuinig en duurzaam: luchtbehandeling is maatwerk. Voor de mogelijkheden voor u hierin komen wij graag langs voor een advies op maat.

Interesse in een offerte? Vraag deze vrijblijvend aan.